fredag 18. april 2008

Engelsklærere og barnepiker


Maria står med en gutt på 8 mnd i armen og skriver på tavla, the numers fra 10-20, mens Linn valser rundt i klasserommet med ei 1 mnd gammel jente og får elevene våre til å uttale tallet etter Maria. Kan dere se det for dere? Ja, faktisk- engelsklærere og barnepiker på samme tid.

Det har vært mye fram og tilbake med jobb i det siste for oss. Det har seg nemlig sånn, som kanskje noen av dere har fått med dere, at skolene som egentlig skulle begynt 7 april, begynner ikke før 28 april (altså dagen før vi reiser herfra). Derfor har vi svimset rundt på litt forskjellige steder, steppet inn der det har vært behov for oss de siste 2 ukene.

Så fant vi da ut sammen med ei av misjonærerne, at vi skulle starte opp engelskkurs i Voluntad de Dios, som er det nyeste området misjonsalliansen arbeider med. Og som sagt, så gjort! I går startet vi opp, med et oppmøte på ca 30 stk, i alderen 8-50 år-herlig! Egentlig hadde vi tenkt til å ha barn og unge i alderen 10-20 år, men det var så veldig mange mødre som var supergira, og vi kunne bare ikke si nei til de.

Som dere ser på bildene lærer vi de tall og farger, og øver myyye på uttalelse. Dette er morro!! Vi burde blitt lærere, vi storkoser oss:)


10 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, så flinke dere er. Engelsundervisning fra spansk til engelsk med baby på armen... Høres ut som dere har nok å henge fingrene i. :)
Klem Hanne

Anonym sa...

Yoho!
Skal si de lyse, søde jentene står på:)! Får dere napp på denne metoden da?

Anonym sa...

Nice æs Linn...kanskje litt feil fokus ja.,...men kan liksom ikke la vær å kommentere den fine fua di....oh men

Anonym sa...

ja,må si meg enig...hun Linn er utrolig fin:)

Anonym sa...

Hvem er det som skriver alt dette?:)

Maria og Linn sa...

Mariamor, ro deg ned!

Anonym sa...

ja, Maria iken...kan du ta det litt med ro!Søstra di er fin, men trenger ikke ta helt avgårde!

Anonym sa...

maria viken meneer jeg

Maria og Linn sa...

du er vittig altså, maria myhren!

Anonym sa...

KJære tid....hvem er det som skyller på en viss Myhren her...viken er i sitt ess, og hun digger den fiiiiine søstra si:)