tirsdag 29. april 2008

En epoke er over...

Fire måneder har gått vanvittig fort, og vår tid i Ecuador er over. Det er rart, trist og vemodig å skulle reise herfra. Vi reiser fra en haug med smilende barn som har lært oss hva livsglede er, hjelpsomme ecuadorianere, et fantastisk land, misjonærer vi beundrer, flotte volontører, mødre som brenner for at barna deres skal få utdannelse, og herlige mennesker som jobber her på Casa Alianza. Vi vil ta med oss alt dette og masse takknemlighet i hjertene våre.

Nå skal Anne Line, Maria og Linn ut i den store verden på egenhånd. Det blir spennende, vi gleder oss-første stopp er Brasil og Rio de Janeiro. Lite er planlagt, og det er uvant til å være oss, men vi prøver å leve litt impulsivt. Tenk gjerne på oss i bønn når vi nå skal ut å reise. Takk!

Gode minner:


3 kommentarer:

Anonym sa...

Gøy med blogg assa! Så fint det er å høre om livet i Equador!
Nå skal vi be for dere, så må dere ta alle forhåndsregler og kose dere maks....ikke blott kroppsdeler...da ber dere om bråk...ps: da jeg var ute og jogga idag, jogga jeg på kanten av fortauet, mot bilveien...og joda, gjett....en grabbende hand fra en ekkel mann tok et sabla grep om rompa mi...ÆSJ!!!!!!!!!
Love ju

Anonym sa...

dere søte jenter...dere må bare prioritere å reise til Pipa, det er en fantastisk liten kystby, utrolig idyllisk, mange ungdommer og vi hadde det bare vannvittig moro der! Delfinstrand og gtreier....mange idylliske steder, der dere kan være for dere selv:) Brasil er konge:)

Anonym sa...

klem fra Maria